• darkblurbg

Onze specialisaties

Wij weten van aanpakken. Voor onze zakelijke klanten verzorgen we vele opdrachten, van schoonmaak tot onderhoud. Vanaf het moment dat ze bij ons een opdracht neerleggen, zorgen wij dat alles goed geregeld is. Zo hoeven onze klanten er zelf geen moment meer over na te denken. Wij handelen alles netjes af en realiseren de perfecte uitvoering. De diensten die we iedere dag voor hen uitvoeren, zijn in te delen in vier categorieën.

 

Schoonmaakonderhoud

Facilitaire dienstverlening

Specialistisch onderhoud

Schoonmaak buiten

Meer dan alleen schoonmaken

Wij bieden u meer dan alleen schoonmaak. In ons onderhoud kunnen wij bijna alles voor u realiseren. Denk aan het uitvoeren van schilder- of tegelwerk of het voorzien van ruimtes van passende sanitaire voorzieningen. Dat is namelijk precies hoe wij het ontzorgen van klanten zien bij Clean Result. Wij doen graag meer dan onze klanten in eerste instantie van ons verwachten. Het overtreffen van deze verwachtingen is wat ons drijft en is daarnaast ook één van de redenen dat klanten steeds weer bij ons terugkomen.

Waarom Clean Result?

Bij Clean Result bent u verzekerd van een goed resultaat. Wij hebben gezamenlijk meer dan dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche en zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van onder andere scholen, zorginstellingen en kantoren. Dit doen we voornamelijk in de Randstad, maar voor schoonmaakklussen in andere regio’s kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Ook met een opdracht waarin we onze diensten moeten combineren gaan we graag aan de slag. Er is weinig dat we niet kunnen realiseren voor onze klanten.