• darkblurbg

Onze definitie van ‘facilitair’

Facilitaire dienstverlening is voor Clean Result een zeer breed begrip. Zo kunnen we ruimtes voorzien van sanitaire voorzieningen, maar draaien we onze hand ook niet om voor een tegel- of schilderklus. Om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van onze facilitaire dienstverlening hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende werkzaamheden:

  • Schilder- en tegelwerk
  • Verhuur en verkoop van sanitaire voorzieningen
  • Verhuur en verkoop van inloopmatten (droog- en schoonloop)


Bij Clean Result is er veel mogelijk

Zoals u kunt lezen hebben we veel in huis. Dus heeft u een facilitaire opdracht voor ons, maar ziet u deze niet in het bovenstaande lijstje staan? Ook dan kunnen we waarschijnlijk wat voor u betekenen. En kunnen we het zelf niet, dan verwijzen we u uiteraard door naar een betrouwbare partner in ons netwerk. Dit pas precies bij onze doelstelling als bedrijf. Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedere klant en willen u graag alles uit handen nemen. Ook wanneer we de opdracht zelf niet aannemen.

Aanvraag indienen     Meer over ons

Regel het met Clean Result

Wilt u uw facilitaire dienstverlening uitbesteden? Wij zorgen ervoor dat echt álles geregeld is en u zelf niets hoeft te doen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ware specialisten die iedere opdracht tot een goed resultaat brengen.