• darkblurbg

Het gebruik van een inductie-unit

Een inductie-unit wordt veelvuldig gebruikt in kantoren en andere werkgerelateerde ruimtes. Deze units zijn namelijk zeer geschikt voor het reguleren van de ventilatie en klimaatbeheersing in de werkruimte(s). Een inductie-unit heeft meerdere opties en kan naar keuze koelen, verwarmen of ventileren.

 

Het reinigen van een inductie-unit

Een goede inductie-unit zorgt voor een optimaal werkklimaat. Het is dus belangrijk om deze goed te onderhouden. Daarom adviseren we bij Clean Result om de inductie-units met enige regelmaat te laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf. De specialisten van Clean Result hebben veel ervaring met het reinigen van inductie-units. Zij zetten hun kennis en kunde voor u in. Het reinigen van inductie-units valt onder het specialistisch onderhoud dat we onze klanten bieden.


Waarom een inductie-unit laten reinigen?

De vervuiling van de inductie-units is niet met het blote oog te zien. Laat u de unit(s) niet regelmatig schoonmaken, dan loopt u het risico dat het vuil zich ophoopt. Dit zorgt niet alleen voor een mindere werking van de inductie-unit, maar ook voor een minder goed klimaat. De opgehoopte stof, schimmels en bacteriën kunnen voor problemen zorgen. Denk aan (relatief) meer ziekmeldingen en andere vervelende gezondheidsklachten bij uw werknemers. Door de inductie-units te laten reinigen houdt u het gezonde klimaat in stand én voelen uw werknemers zich prettig.


Het effect van het reinigen

Bent u door het voorgaande nog niet helemaal overtuigd? Dan laten we u graag zien wat voor effect het reinigen van inductie-units heeft. U ziet een aantal voor en na foto’s die, in onze optiek, voor zichzelf spreken.

 

Waarom u kiest voor de reiniging van Clean Result

Als schoonmaakteam hebben we veel ervaring met de technische reiniging van inductie-units. Ook bieden we andere specialistische reinigingsmogelijkheden, waaronder het reinigen van uw tapijt, parket, raambekleding of hardware. Als klant ervaart u de voordelen van het inschakelen van Clean Result: professionele medewerkers, duidelijke prijsafspraken vooraf en korte communicatielijnen. U weet precies waar u aan toe bent en wat u kan verwachten.

Wilt u uw inductie-units door ons laten reinigen? Dan komen wij eerst bij u langs voor een prijsopgaaf. Bel voor meer informatie naar 035 5337674 of mail naar info@cleanresult.nl​.