• darkblurbg

Clean Result is een schoonmaakbedrijf In Amersfoort en al 11 jaar zorgen wij voor vele bedrijven ervoor dat de gebouwen schoon zijn, op het moment dat u met een opdracht bij ons komt zorgen wij ervoor dat alles goed is geregeld en wij handelen het altijd netjes af.


Flexibiliteit schoonmaakbedrijf Amersfoort 


Bij ons staat de klant centraal, ook als het gaat om wanneer we langskomen, we
werken hierom ook met flexibele werktijden die we afstemmen met de klant. Ook
bespreken we elke opdracht, groot of klein, eerst uitgebreid met de klant zodat er geen verrassingen zijn. Uiteindelijk staan wij voor goede resultaten en tevreden klanten en werknemers.

Onze diensten


Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort hebben wij een aantal verschillende diensten die wij aanbieden, onder andere:

Met dit uitgebreide aanbod en onze hoge kwaliteit hebben we al veel zakelijke
klanten geholpen in het kader van schoonmaken. Daarbij maakt het ons niet uit of u een eenmanszaak bent of 1000 werknemers hebt, Iedere klant is voor ons ook even belangrijk.

Contact schoonmaakbedrijf Amersfoort

Wilt u uw schoonmaakonderhoud graag uit handen geven? Wilt u er het liefst geen omkijken meer naar hebben? Dan staat het team van Clean Result voor u klaar. Voor iedere klus hebben wij een passende schoonmaakoplossing. Wij horen graag van u.

Over ons

Ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort bestaat uit vele ervaren schoonmakers, maar ook beginners! Hierdoor heeft u een gevarieerd aanbod en eigenlijk altijd de perfecte schoonmaker voor iedere opdracht. Ook streven wij niet alleen naar tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers, wij proberen dit te bereiken met goede werkkleding en gereedschap van kwaliteit.
We hebben een paar garanties voor al onze klanten, onder andere:

  • Accuraat handelen tijdens spoedsituaties
  • Achteraf controleren of alles naar wens is gegaan
  • Duidelijkheid over onze werkzaamheden en de prijzen
  • Flexibiliteit in werkuren- en dagen
  • Razendsnelle offertes na ons eerste bezoek