• darkblurbg

Uw schoonmaakbedrijf in de buurt van Utrecht

Als ervaren schoonmaakbedrijf werkt Clean Result exclusief voor zakelijke klanten in Nederland, waaronder in de regio Utrecht. Als Utrechtse ondernemer kunt u bij ons terecht voor algemene schoonmaakklussen én voor de specialistische technische schoonmaak. Wij bieden onze klanten de volgende diensten:


Wat wij als schoonmaakbedrijf voor u doen

Ons schoonmaakteam is iedere dag weer hard aan het werk voor een zeer divers klantenbestand. Denk aan scholen, kantoren, zorginstellingen, transporteurs en de detailhandel. Bij elkaar hebben onze schoonmakers meer dan dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Er is niets dat zij niet schoon krijgen! Daarnaast is het goed om te weten dat al onze werknemers gediplomeerd én VCA gecertificeerd zijn. Zo garanderen we klanttevredenheid én veiligheid voor u en onze werknemers.


Onze service in de regio Utrecht

Wij zijn graag duidelijk. Daarom bieden we onze klanten in en om Utrecht een aantal vaste garanties. Zo komen we na ons eerste bezoek altijd snel met een passende offerte en controleren we achteraf of het uitvoeren van de opdracht(en) geheel naar wens is verlopen. Daarnaast zijn we flexibel wanneer het aankomt op werkuren en -dagen. We gaan bij u aan de slag wanneer het u uitkomt. En heeft u onverwachts te maken met een penibele spoedsituatie? Dan kunt u ons uiteraard altijd bereiken.


Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht?

Wij nemen alles van u over, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Dit bespaart u kostbare tijd en geeft ons de kans om u te verrassen met de kwaliteit die we leveren. Als klant krijgt u persoonlijke aandacht, omdat we bij Clean Result vinden dat iedere kant even belangrijk is. Of u nu al jaren klant bent of net klant wordt. Dat maakt bij ons schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht niet uit. Wij willen iedere klant ontzorgen en de best mogelijke dienstverlening bieden. Dat is waar we voor gaan.


Wij horen graag van u

Dan staat schoonmaakbedrijf Clean Result voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze diensten in Utrecht of bent u benieuwd of we een opdracht voor u uit kunnen voeren? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 035 5337674 of mailen naar info@cleanresult.nl.